C/ Balmes, 56 – 08007 Barcelona

Oferim una cosa tan senzilla com oci, diversió i entreteniment de manera original i variada. Sí, molt senzill, sí, però només ho trobaràs a BELIEVE CLUB.

Som al cor del gaixample, però som aptes per a tots els públics. Ets Blanc? Ets Negre? Tant se val. Just Believe.

A BELIEVE podràs gaudir des de vídeos de concerts fins a espectacles en directe, des de festes temàtiques a retransmissions en directe en les nombroses pantalles que hi ha al local, des de ballarins a drags, des de mags a DJs, des de vídeos que et trauran un somriure fins artistes que et cantaran el seu últim single.

El que volem és que quan arribis a BELIEVE  l’única cosa que sàpigues és que vas a passar-t’ho bé perquè has consultat la nostra programació o, simplement, perquè som BELIEVE, el teu Club de confiança on tot pot passar si és apte per a Believers. Do you Believe?

Apostem per un ampli horari – obrim cada dia de 21h a 5h, Divendres i Dissabtes fins a les 6h.- perquè puguis gaudir de BELIEVE quan surts de treballar, abans d’anar a sopar, després d’aquest sopar especial, per a prendre l’última… I tu, et sents una Believer? A gaudir!