En Yoonudiam Travel, que en wòlof significa “Camí de Pau”, estem especialitzats en dissenyar circuits a mida. Si vols ser més viatger que turista, si vols conèixer la cultura i la gent dels llocs visitats, si vols moure’t al teu aire nosaltres podem ajudar-te. D’entre les nostres destinacions disposem de circuits i estades especialment dissenyats pel col·lectiu LGTBI.

A al nostre web trobaràs circuits i estades especialment estudiades per al col·lectiu, podràs veure algunes les nostres propostas. Consulta’ns sobre qualsevol destí que no està al nostre web.

Les nostres propostes estan basades en viatjar en cotxe privat amb conductor local. Això t’ofereix comoditat i llibertat, ja que només estàs subjecte a l’horari que tu estableixis. Podràs visitar els llocs que vulguis durant el recorregut amb la qual cosa tindràs l’oportunitat de conèixer el que més t’interessi durant la ruta.

La nostra agència aposta per un turisme responsable i sostenible a més de just en la distribució dels beneficis. Un turisme respectuós amb els senyals d’identitat sociocultural de les comunitats que ens acullen, amb la preservació del patrimoni històric i cultural, amb l’ús adequat dels recursos naturals i amb la protecció i conservació de l’entorn natural.