Com va néixer Finorbox i què defineix als vostres productes gastronòmics?
Els nostres orígens estan en el camp i la nostra aposta tracta de donar suport al petit productor apropant els seus productes artesanals a tot el consumidor. La gent cada vegada valora més els productes gourmet artesanals de gran qualitat i si vols encertar, els nostres packs són una excel·lent opció per a familiars, amics, empreses i per què no per a la teva parella, sobretot si t’agrada degustar productes de qualitat. ‘La gaudi està garantit!

Teniu algun tipus de client en concret? Els nostres productes van dirigits a les persones que els encanten els productes gourmet o delicatessen artesanals, saludables, autèntics i de sabor inigualable. Els nostres finorets, com els diem amb afecte, també es preocupen per una economia sostenible, que tingui cura el medi ambient i que permeti donar suport als petits productors de camp.

Què ens recomanaríeu de la vostra web? Si ets un amant o una apassionada dels productes gourmet, et recomanem el nostre servei de subscripció. Podràs degustar productes diferents cada mes. Per al que vulgui dibuixar un somriure en els seus éssers estimats o per a ell / ella mateixa, li recomanem les caixes de regal. Comptem amb propostes personalitzades per a empreses. A la nostra web pots adquirir fàcilment qualsevol d’aquestes opcions o escrivint-nos per missatge, estarem encantats d’ajudar-vos. Què et ve de gust?